Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att sova eller inte det är frågan

Kommer till en punkt
som alla vi gör som har
ett hjärta som pumpar
Att sova eller inte det är frågan
men jag får påslag
kan inte stoppa mitt flöde som rinner
som snor ur en osnyten unges näsa

Visst är det bra med alla kontrollfreak som har
koll på mat och tid och ditt liv
och att du går ut eller är för mycket inne
Tänk att en annans liv kan vara så mer intressant
det är så bra att få höra av andra
hur man mår

Men det räcker nu
Jag går och lägger mig och det vet ingen om
eller det kanske någon noterar
och vill analysera
Jag vill inte gå sovande genom livet

Jag vill gärna ha mina känslor
som jag känner öppna
Men inte hur öppna som helst
inte för vem som helst
Hur kan man få tillbaka sig själv
när någon har stulit nyckeln
Kan man göra en kopia







Fri vers av Spirit
Läst 367 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-03-01 00:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Spirit
Spirit