Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Gråt inte älskling.


Torkar tårar

Det smakar salt

Efter dina tårar

Som jag pussat på

För att du ska sluta gråta

Men det kommer fler

Jag vet att du är ledsen

För att jag också är ledsen

Men vi torkar varandras tårar

För att vi vet att en dag så tar detta slut




Fri vers (Fri form) av ensamvargen
Läst 365 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-05-23 21:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ensamvargen
ensamvargen