Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tro mig jag vet.


Kors

Det finns ett helvete

Tro mig jag har sett det

Det finns en himmel

Låt oss bevara det som en hemlighet

Jag är haven

Jag är sjöarna

Det finns en värld inom mig




Fri vers (Fri form) av ensamvargen
Läst 294 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-05-23 21:57



Bookmark and Share


  Ewelina Mann
Älskar djupet i denna, du berör hela min själ!
2013-05-24
  > Nästa text
< Föregående

ensamvargen
ensamvargen