Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Klar jag kunde ha tagit en gammal text och lagt som ny, men det är billigt...


Ingen tanka

idag kom inga,

inga intryck från livet,

ingenting skrivet

blott tankestråk, för sköra

låter sig ej beröra 

 

I natt ska drömmar

drömmas, gömmas, finnas på

i morgondiset

på det viset skriver jag

mest mig själv till välbehag

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Solitaire VIP
Läst 334 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-05-24 00:33



Bookmark and Share


  Solitaire VIP
Tack, fina Taran!
Som en tredje vers,
full av goda energier!
2013-05-24

  Tarantaran
Ur ens egna
välbehag vävs ju allra
skönaste dagar;

låt allt vackert finnas i
drömmars och morgonens dis

..så vackra bilder i dina ord!
2013-05-24
  > Nästa text
< Föregående

Solitaire
Solitaire VIP