Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Borderlinje Confinio & mera än så..


Ordinarius Schizophreninia

Vanlig schizofreni; är vi inte alla

nära linjen & för att slippa

det vi ej vill se, går vi in rollen

Som Troende, polis, kriminell

Rasist eller vad fan som passar oss

Vi smyger i våra roller; Bohem idag

Caveman imorgon te drickare för stunden




Fri vers (Fri form) av Federico Romano
Läst 142 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-05-24 18:08



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Yes mycket bra...
2013-05-24

  SatansSon VIP
schizofrena är oftast jävla äckel. umgås inte gärna med dem.
2013-05-24
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano