Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Stanna Aldrig


Besatt av kärlekar

Vrid

Vänd

Se vad du finner




Fri vers (Fri form) av Federico Romano
Läst 103 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-05-24 18:51



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Befriande ord...
2013-05-24

  Lars Hedlin
JA allt är inte alltid vad det verkar...
2013-05-24

    ej medlem längre
Precis så...håll det levande hela tiden.
2013-05-24

    ej medlem längre
En gemensam upptäckt kan vara intressant . Tyvärr alldeles för ofta så ligger det an på just "en". Alldeles för ofta!
2013-05-24

  Rozsi.kovacs

Bravo
2013-05-24

    Esa Salomaa
intressant att lämna åt läsaren sökningen av svaren....
2013-05-24
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano