Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspiration av en kommentar


Inspirerad av Oxys Tystnad

Tystnaden talar sanning,

ofta är den förvrängd,

en kinesisk tekopp

ändrar ton,

något varmt tränger in.




Fri vers (Fri form) av Federico Romano
Läst 114 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-05-24 19:32



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Gillar dessa tankar...
2013-05-24

  Lars Hedlin
Gillar din text
2013-05-24

    ej medlem längre
Det var en fin text. - Att under ytan finns det som ingen vågat ens velat se.

Kram.
2013-05-24
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano