Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
vi måste faktiskt vara inriktade på allt det goda


Gammal, men inte äldst



Kanske vi något äldre ser
vad som ej finns mer

En förlorad dröm om fred
Nästan som ett slag av sed

Vi gamlingar lever på bonus och tillvarons kant
Varken bättre eller sämre än andra, det är sant

Dock har vi, många av oss
Ett slags överlevnadens bloss

Sett det mesta, (om inte allt), som går att se
ständiga upprepningar, vilket får oss att le

De små opåverkade barnen får oss att förstå
att kärleken vänder våra hjärtan det bästa nå




Fri vers (Fri form) av Jack E. Gladh VIP
Läst 235 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-05-24 21:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jack E. Gladh
Jack E. Gladh VIP

Mina favoriter
FROST