Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

RuBrik

 

 

Hur vilan sträcker sig

som ett hav av ängsull i sin blomning

bäddar småbarrens vila

som hur ett grönt täcke kan ha sig

därsom tvivlet har småspår

 

jag la mig där

sent en afton som färdades skuggland

 

jag bar mitt ok till vila

 

och jag andades.

 




Fri vers av Yrre VIP
Läst 234 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-05-24 21:45



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Strålandeyrriskt!
2013-06-09

  ULJO
Så fint flödar dina ord, briljant
2013-05-24

  Max Poisé VIP
Det andetaget är det mest värdefulla!
2013-05-24
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP