Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varje pärla är unik

Så vacker var kärleken
när den låg där
instängd som en pärla
i sitt skal
och väntade på att bli funnen

Du som fann den
vårdade den ej varsamt
du slet ut den ur sitt skal
och det blev fula märken
som inte bara syns på ytan

Så liten som en pärla
i sitt skal är tilliten
Om du hittar kärleken
ta fram den med hänsyn
ömhet och respekt

Varje pärla är unik
precis som kärleken









Fri vers av Spirit
Läst 394 gånger
Publicerad 2006-03-01 09:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Spirit
Spirit