Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Låt oss se från andra sidan


Alla Beklagar Vi Något

Hämnd föder blod, välj

ödet ärofullt i lyckan, ej debuten

Finn hjärtat i nuet




Fri vers (Fri form) av Federico Romano
Läst 152 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-05-25 01:17



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Tänkvärda ord...bättre att leta efter saker vi kan vara tacksamma för...
2013-05-26

  Lars Hedlin
Mycket bra..ja så är det....
2013-05-25

  peter schenling VIP
BRA! Jag beklagar min "älskade cykel" nån stal förrra helgen, skaffade en lika gammmal husqvarna (40- tal) för full för att skriva om det kommmer
2013-05-25

  Sebastian Noll
bra! för övrigt: tavlan ser ut som vincent, men har inte sett den tidigare.
2013-05-25

    ej medlem längre
Kloka ord också.
2013-05-25

    ej medlem längre
Go tavla där.
2013-05-25
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano