Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Släpp det som kunde bli

Vill du fortsätta att anklaga någon
för dennes förmåga att ge
Kom då i håg att du gör det utan att se

Se dig själv som en förlorad del
hur du lämnade över
din egen förmåga att älska
och nu känner du dig inte hel

Släpp det som kunde bli
Så kanske du åter kan känna dig fri
Ingen fågel flyger utan mål
Ge nu livet allt vad det tål
Får jag vara den första som utbringar en
underbarlivetälskardag skål







Fri vers av Spirit
Läst 300 gånger
Publicerad 2006-03-01 09:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Spirit
Spirit