Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kom hem snälla kom hem


Jag saknar dig Mimmi

Jag saknar dig

Och ditt leende

Jag saknar dig

Och din näsa

Jag saknar

Din lukt

Ditt skratt

Ditt hår

Jag saknar dig

Dina fingrar

Bara dom kan ge mig den känslan

Jag saknar dig

Bara du kan få mig att känna mig älskad

Vacker

Önskad

Jag saknar dig

Och vill att du ska komma hem

Det har gått en dag och en natt

Men jag saknar dig




Fri vers (Fri form) av ensamvargen
Läst 485 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-05-25 14:04



Bookmark and Share


  HOWL
Jag saknar dig :( vill hem <3
2013-05-25
  > Nästa text
< Föregående

ensamvargen
ensamvargen