Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kramade henne. Apelsinen föddes av svek.. Inte hennes dok..


Annelie

Minnen gav åter

Returen gick in i hjärtat

Som snören i kängor som sett Europa

Piccaso drog pennseln

Han målade med cigarrglöd i fotos barndom




Fri vers (Fri form) av Federico Romano
Läst 152 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-05-25 14:37



Bookmark and Share


    Paul Kedzie
kängor som sett europa...

jag återvinner garanterat:)
2013-05-27

  SatansSon VIP
picasso rökte opium i ungdomen.
2013-05-25

  Lars Hedlin
Känslor som finns kvar och påminner ...
2013-05-25

  Jeflea Norma, Diana. VIP
Ja, Konstnären alltid hittar sin stil till sist.…
färger är kultur betygad
Motiven, Modellen, Råvara saker som man inte talar om.

2013-05-25
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano