Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som Saga.

 

 

 

Hur högt

 

står inte

andetagen nu

 

och hur

stort har inte

livet sitt

 

rotvidgande

 

dagghud möter

annan under stor måne

 

lämnar sitt vidare åt vin

och dröm

det stora i

oändliga livets

 

ström




Fri vers av Yrre VIP
Läst 185 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-05-25 19:55



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Godläst skönskrift!
2013-06-09

    ej medlem längre
Vackert!
2013-05-25

  ULJO
Briljant
2013-05-25
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP