Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

granljus

 

 

 

jag har alltid velat fånga det

ljuset som silar mellan en grans grenar

hur oändligt beständigt det har synts mig

 

har jag aldrig vetat hur riktigt klä min själ

i livets tillställningar

har jag nog bara varit där

 

i strålarna som skyndsamt sökt nattvila

samtalat och givit mitt leende i spektaklet

avklädd och påklädd

 

har jag nog någonstans fångat det

levt i granmossans doft

skakat hand och klirrat mina glas

 

varit där men ändå inte

 

 

 

 

 




Fri vers av Kalypso
Läst 273 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-05-25 21:36



Bookmark and Share


  Silverstripe
Och så förflyttas jag till skog. Med dess dofter och ljus och den fjädrande känslan av gammelårsbarr när man kryper in under granen.
2015-01-03

    ej medlem längre
du skapar skönhet av det karga... ur känslan av ensamhet skapar du en symfoni
2013-09-27

  AgnesP
Så vackert och så skört skrivet. Tycker så mycket om denna.
2013-05-26
  > Nästa text
< Föregående

Kalypso
Kalypso