Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till alla mina (6 ) barn på Morsdag.

 

 

Vem kan glömma ögon, trofyllda

hur man strök

vem kan glömma varm liten hand

och hur man vakade som en hök

 

jag är din, du är stor nu

men aldrig, aldrig

är du större än då.

 

 

 

Jag älskar dig så




Fri vers av Yrre VIP
Läst 334 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-05-26 00:42



Bookmark and Share


  aol
så vackert skriftat, så ömt,
2013-05-30

  Maria T
Så fint
2013-05-30

  bittemi VIP
Så otroligt fint!
2013-05-26

  Fem hjärtan VIP
Moderskärlek...Så fint du skrivit!
2013-05-26

    ej medlem längre
Älskade barn!
2013-05-26

  ULJO
Så vackert uttryckt
2013-05-26
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP