Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till min Man!


För jag har högt.

 

 

Rikta ditt ljus som en

överaskning

finn mig där soffan har sitt

den där senaste aftonkvällen jag aldrig

 

orkade vara vaken

den där kvällen, du la dig i mina drömmar

kanske en föraning om

orden som kom jag var aldrig förberedd för det

och jag hade inga smulor i mina händer

gatlyktorna sod tomma och kalla

och du

red din vita hingst och jag visste

 

jag var älskad högst utav alla.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 150 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-05-26 01:07



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Du diktar så Levande å fint!
2013-05-26

  ULJO
Skön känsla i denna text
2013-05-26
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP