Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Klarad

 

 

Det var länge sedan jag dansade (förutom i kväll)

mina steg har haft det så tungt

men tänk hur plötsligt drömmar blir drömda och

livet för sig som ungt

 

Hur himlar bäddar ljuset bart

andetagen flyter mot slätter

vem kunde ana vem kunde se

hur jag föll ,fast rest emot nätter

 

hur

jag framförde kroppen mot allt ljus

hur jag

höll det mot mitt bara bröst

hur livet och självaste jorden

gav mig en vinnande röst

 

hur jag höll mig som flytande utan vatten

en gasell ovanför sin savann

jag trotsade allt det svåra i livet

och genom skrattet så vet jag att jag vann.

 




Bunden vers (Rim) av Yrre VIP
Läst 244 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-05-26 01:54



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Flytande flödande
ordglädjeskapande
och gottläst för
en som älskar ord
2013-06-09

  poetryGirl
jag trotsade allt det svåra i livet

och genom skrattet så vet jag att jag vann./

hoppfyllt
2013-05-26

  själensfrihet
Så vacker
2013-05-26

    ej medlem längre
Javisst vann du!
2013-05-26

  ULJO
Fint rimmat i natten
2013-05-26
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP