Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
You can see


Händer som mördar

Flerar lögner ångrar vi med tiden

after all see me in my heart

Eller möt mig i Rigas basar




Fri vers (Fri form) av Federico Romano
Läst 107 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-05-26 04:33



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Yes indded bra skaldat!
2013-05-26

  SatansSon VIP
det var enh mysko dikt.
2013-05-26

  SatansSon VIP
heart är fel dtavat.
2013-05-26
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano