Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sant och sorgligt.


Tonårstjej

Killar, svek och feta lår
Stå ut med vänner som din rygg vänder
Stå ut med allt skit som händer

Ta emot mer och mer smärta
Bara vänta på att någon ska krossa ens hjärta
Sedan supa sig full, röka en massa cigaretter

Svälja mer och mer tabletter
Skära i sina armar djupa sår
Dölja hur man ständigt mår

Börja banta, få ätstörningar, bli undernärd
Välkommen till en tonårstjej underbara värld




Fri vers (Fri form) av ensamvargen
Läst 470 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-05-26 13:17



Bookmark and Share


  Ewelina Mann
Berörande ord från dig, kämpa på/ håll ut ( hur jävla vidrigt det är, jag vet :( ). Dra dig INTE för att söka hjälp, att fixa nån att prata med, det vinner du på i framtiden, satt i din sits jag också engång o väntade på att bli vuxen..livet fortsatte att vara jobbigt här & i efterhand önskar jag att jag hade sagt till någon, i din ålder, att jag mådde just sådär. Du är så underbart unik och stark, var stolt och våga tro på dig själv! <3
2013-05-28
  > Nästa text
< Föregående

ensamvargen
ensamvargen