Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Du måste fortsätta kämpa vidare.


Ingen soldat

Du är ingen soldat
Men (du) har slagits mer
Och nu har du ärr på din hud för att bevisa det
Nu (måste) du få vila
Men det kommer (fortsätta) så här
Du har fler vapen än man får bära
Så nu ska du ut och (kämpa) till slutet
Det blir så varje natt
Det är inget (vidare) bra liv
Men du är så stark




Fri vers (Fri form) av ensamvargen
Läst 305 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-05-26 19:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ensamvargen
ensamvargen