Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Allting ändras


Förändringar

I stundens förändring
Vände hon sig mot mig och sa

"Jag är inte säker mer"

Och där
I mitten av vågorna
På väg mot slutet
Såg jag mitt liv flyga förbi

Har du någonsin varit en del av något
Som du aldrig trodde skulle ta slut
Och så klart så gjorde det det?

Har du någonsin känt vikten inom dig
Dras ifrån ditt skinn?

Och nu har linjen dragits
Är känslorna kvar?
Den bästa biten av detta har kommit och gått
Och nu är det allt som finns kvar

Med anledningarna klara
Ska vi spendera ett år till
Utan vägledning och full av rädsla

Men saker kommer vara annorlunda




Fri vers (Fri form) av ensamvargen
Läst 368 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-05-26 19:22



Bookmark and Share


  Veronika Forsberg
Jag känner igen mig i din text. Mycket! Bra text!
2013-05-26
  > Nästa text
< Föregående

ensamvargen
ensamvargen