Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vilket jag tror..


Om allt är Amore

Gud finns & är Jänkare...

Förmågan är borta, att älska menar du

Att känna tunnelbanans blickar

I nuet utan fruktan att dra tillbaka din blick






Fri vers (Fri form) av Federico Romano
Läst 111 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-05-27 19:43



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Mycket stark och bra
2013-05-27
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano