Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Måste ha missförståt det hela..


SEX

Att det var en siffra

eller ett nummer att uppnå




Fri vers (Fri form) av Federico Romano
Läst 219 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2013-05-28 11:06



Bookmark and Share


  agneta pichler
är de våren och solens
varma strålar
som får många att lystra
till siffran 6 ;)
2013-05-28

  Dito VIP
Min tråkiga kommentar är att det är en förkortning av sexuellt:))
2013-05-28

  Lars Hedlin
JA just presis varför heter det sex och inte sju eller spex
2013-05-28

  ResenärGenomLivet VIP
Den va kul...läcker bild...
2013-05-28

  Jeflea Norma, Diana. VIP

bra bra hahaha-
Sex som Siffra eller numer ville uppnå.
Svårt att veta när man är sex år och sexton upp mot sextio börjar inse sanningen

2013-05-28

  SatansSon VIP
däe lärde jag ig nåt nytt.
2013-05-28
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano