Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

In kom en varm vind


vem är rädd för tystnaden
sa han
och blåste omkull mitt hus




Fri vers av vildvin
Läst 224 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-05-28 10:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

vildvin
vildvin