Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vissa dagar....

Vissa dagar

fungerar inget

inte knoppen
som aldrig slog ut

inte kroppen
nedbruten av långa vintern

inte känslan
som fastnade på vägen upp

inte känseln
när solstrålarna leker tafatt

Vissa dagar

fungerar bara en önskan




Fri vers (Fri form) av Annette Andersson
Läst 332 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-05-28 12:26



Bookmark and Share


  aol
igenkännande bra skriftat,
2013-06-27

  Michaela Dutius
Så innerligt sant Anette!
2013-05-29

  anits VIP
Så sant och fint skaldat
känner igen mig i din fina dikt
2013-05-28
  > Nästa text
< Föregående

Annette Andersson
Annette Andersson