Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vuxna vill

Vi gömde livet under en gran i skogen
för att det är så dom vuxna vill att vi ska göra

sen får livet ligga där och skrika bäst det vill
tills det tystnar

och vi ska snart glömma att det någonsin har funnits ett liv




Övriga genrer av Mian
Läst 293 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-05-28 13:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mian
Mian