Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skit

Jag grävde sönder spadfan
Det är visst tufft att göra gropar
Speciellt din
Och inte var det du som föll ner i den heller
Jag hade oväntat mycket hybris
Typiskt mitt ego att tro att jag är åtråvärd
Med all rätt fick jag falla på plats och slå i mig lie
Full av skit
Jag behövde bara se mig genom dig för att förstå det
Jävla självinsikt




Fri vers av Mian
Läst 67 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-04-05 15:18



Bookmark and Share


    Jim Friberg VIP
Förvägrad hämnd?
2023-04-05

  Månfare VIP
och ändå denna sugande längtan
2023-04-05
  > Nästa text
< Föregående

Mian
Mian