Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du vet bara inte ditt eget bästa än

Med min tumme drar jag lätt i din mungipa
Torkar våta kinder med baksidan av min hand

Jag såg från början att du var självisk och svår
Det är lite av din charm
Att bara vara omöjlig och inte ha något annat än behov och begär. Jag snubblade kraftfullt och skadade mig på dig. Finns inget vassare, inget vackrare.

Jag säger till dig att jag aldrig ska gå
Önskar hårt
Din kropp bränner men dina ord är svala
Ler för att du måste

Sår ett färgglatt frö i din mun och bara vill
att du ska se hur du är för mig
När blommorna växer ur din mun
plockar jag allt vad du äntligen har att ge




Fri vers av Mian
Läst 420 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2014-09-08 22:36



Bookmark and Share


  Ola Rydberg
Kärlek brusten kärlek hopp finns kvar ?
2014-10-23

  Peter Olausson VIP
intressant text - inte minst om det färgglada fröet i någon annans mun, det du själv planterar. Påminner om verkligheter.
2014-09-14

    Jim Friberg VIP
Och hon har gjort det igen.
2014-09-08

    Lars Gullberg




Sällan jag läser
sådan vacker poesi

Den angår

den kan inte frångå

aldrig brinner hjärtan
så som när de blöder

jävla himla bra

Lars


2014-09-08
  > Nästa text
< Föregående

Mian
Mian