Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Doften av dig, äckel

Du kommer tillbaka till mig när jag känner doften, den kan komma från vem som helst men betyder bara dig

Tiden har gått så många gånger om
och dig
som en gång var jag
är ett minne av någonting vagt

Tränger snabbt bort, för du doftar det jag inte får vara

Jag strök över dina blodsprängda ögon en gång. Spacklade äcklig kräm över hela spegeln och kunde inte låta dig finnas

Nu går jag förbi när det doftar du
låtsats som att du aldrig har funnits




Övriga genrer av Mian
Läst 165 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-04-13 13:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mian
Mian