Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Efter att vi inte är vi

Jag undrar ibland, om du var med mig
lika många år, som jag var med dig?




Fri vers av Mian
Läst 99 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-08-23 15:16



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Ja du, Jim, så talar den självgode.
2022-08-23

    Jim Friberg VIP
Acta, non verba.
2022-08-23

  Larz Gustafsson VIP
https://www.youtube.com/watch?v=b10lDuGYjVI

2022-08-23
  > Nästa text
< Föregående

Mian
Mian