Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Medias rev


Reza Madadi

Massmedia har givit sin bild

Vad tänker vi?




Fri vers av Federico Romano
Läst 214 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-05-28 14:23



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vet inget..men vore kul att bygga upp sig till en
MMA-fighter !? Gillar inte sporten..men ändå gillar jag den..!!!

Fast tror det är bättre än boxning..där det går ut på att slå
skallbasen av den andre dumbommen..!!!

2013-05-30

  Lars Hedlin
Männsika som alla andra!
2013-05-28
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano