Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
United states of America


Ingen återvändo


Jänkarna måste inse
att de bör abortera
i mycket högre utsträckning
än de gör just nu.

Kvantitet är inte
alltid av godo

Övriga Jordemedlemmar
vill också ha ett gott liv

Kapitalism kan visst vara
av godo, men då måste det skötas
som en trädgård

Ständigt vattnas lagom
och rensas från ogräs




Fri vers av Jack E. Gladh VIP
Läst 192 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-05-28 23:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jack E. Gladh
Jack E. Gladh VIP

Mina favoriter
FROST