Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

för ett tag sen...

Du var min ventil

Du hjälpte mig släppa ut smärtan

Du gav mina nerver ro

fick mig att känna mig älskad, sedd, betydelsefull

-

Nu är du försvunnen, jag vilsen

natten lika svart igen

Du svarar inte längre, du bryr dig inte alls

jag vet inte

vad gjorde jag för fel?

-

Jag ser inte längre mening bland orden

de smälter samman

svarta klumpar

allt eftersom mina tårar faller

släpper taget om minnen

och hamnar i blocket

-

Du var mitt ljus

min klippa, min famn

att luta mig mot

när jag behövde

 

Nu får jag finna mig i en tomhet

en saknad del

ett vakuum

 

där du en gång fanns

precis tätt intill

och höll om mig

fast i tillvaron

 

 

© 2013 Celticgirl




Fri vers (Fri form) av Celticgirl VIP
Läst 254 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-05-29 00:05



Bookmark and Share


  marie ohlson
Så sorgligt och så vackert..det gör ont men det är kärleksfullt. . .
2013-06-02

  agneta pichler
tappa inte hoppet..
2013-05-29

  Ewelina Mann
vackert vemod som berör
2013-05-29
  > Nästa text
< Föregående

Celticgirl
Celticgirl VIP