Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att ha rätt pilar


The Last Pimp

Laddar armborsten

Ögat svävar över fältet

Den gula sanden var färgat av levrat blod

Pilen gled i mot sitt mål, en kvinnas hjärta

En pil som ej lämnar spår

Om ägget redan har öppnats




Fri vers (Fri form) av Federico Romano
Läst 181 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-05-29 12:05



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Starkt och förväntandes i känslan!
2013-05-30

  agneta pichler
vacker
berörande på ngt outsagt sätt

applåd
2013-05-29

  SatansSon VIP
den var rolig och romantisk samtidigt.
2013-05-29
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano