Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den Rödhårig Flickan


Pulverisera

Om bara bilden är klar

Lyfter samvetet

Ångan skingras

Vägen följs




Fri vers (Fri form) av Federico Romano
Läst 196 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-05-29 14:54



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Tiden visar vägen....
2013-05-30

  aol
bra skriftat vännen,
2013-05-29

  ResenärGenomLivet VIP
Bra...då slipper man treva sej fram...
2013-05-29
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano