Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tyst

Jag önskar
du kunde se
igenom mig

För mina läppar springer tysta
flämtande
försöker de tala genom ögonen.

Jag vill
jag vill
jag vill dig.

Stanna.




Fri vers av Malla
Läst 388 gånger
Publicerad 2004-08-15 17:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Malla
Malla