Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Du r borta i tre dagar, jag längtar så.


Så nÄra

 

 

Följ mig som mindre, en paus i allt som speglas

vattenglas har verklighet som bara har sin dag

vilken vill du välja

din fantasi eller jag

 

Jag är bara en möbel i ett hörn,

jag bidrar med sval melankoli

och i soffhörnen dansar en tystnad

 

som  borde varit ett vi

 

Har orden en dag att tala på

meningar som svultit sitt

jag vet att orden har en innebörd men

hur kan du säga att det är mitt

 

mitt är den sång vi aldrig sjöng

stigarna vi aldrig gick

mitt är en blommande en utan frukt

och de målen vi  aldrig fick

 

sänd mig en tanke på vägen

kanske en kram, jag vill tänka att jag är värd det

vi ska aldrig var mindre än längtan som föds

där vi skapar vår hemlighet

 

jag vet

 

hit hittar bara stora hjärtan som

har undfallese i sin tafatthet

och jag fingrar lite varsamt

på det som är vår hemliget

 

Att vilja är vårt när modet brister

när småsår vill läkas fort

för om vi har vårt om varann

så går läkandet fort

 

jag andas mot dina lungor, din mun är öppet varm

dina händer har luft mot mina

jag finner min väg mot det som är vårt

och som aldrig kommer att sina

 

vi är ett så måste det vara

vi hr stigar som jämkar vårt

hand i hand gråmulna morgnar

då är det aldrig svårt

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Yrre VIP
Läst 159 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-05-29 22:28



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
ditt vackra väsen
andas i denna vackra
berörelse
2013-05-31

  ULJO
Berörs av din text
2013-05-30

  Fem hjärtan VIP
Berörs!
2013-05-30

  aol
verkligen så berörande fint skriftat,
2013-05-29

    ej medlem längre
rör
ande:

be-rör-ande.
2013-05-29
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP