Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vad kommer i


Kvinnans innre

Hon slöt ögonen, såg fram för sig
att han skulle tränga in i hennes innre

Hennes vulva var våt varm
han var som han var

En framkallare av fontän
i ett mentalt vattenfall




Fri vers (Fri form) av Federico Romano
Läst 154 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-05-30 11:45



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
In the heat of the moment!
2013-05-30

  agneta pichler
jasså
har dem så sensuella
dikter på nattstad oxå.. :)




2013-05-30

  SatansSon VIP
har en känsla du inspirerats av min dikt stackare på nattstad. bra text denna din variant.
2013-05-30

  Angel of love
Sensuellt vackert.
2013-05-30
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano