Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nya tider

Där går den nya vägen
låt oss vandra den
liv är det som väntar
det har jag på känn
landskapet är vackert
fruktträden i blom
hela atmosfären
känns behagligt from

Nyårsklockan slår
låt oss önska livet
alla goda kärleksting
för oss står så givet
drycken i glaset
är så söt och god
hjärtan för ihop oss
en kärleksepisod

Där går den nya vägen
till kärlekens land
där skapas nya tider
och själen sätts i brand

En dans genom natten
bara du och jag
kärlekens vingslag
känns med gott behag
den nya vägen tar vi
under stjärnors ljus
förförda av stunden
når vi själens rus

Vi intar nya scenen
när gryningen ser på
att kärleken är nu
det kan vi nog förstå
den nya tiden bjuder
möjligheter stora
när känslorna är heta
kan vi inget förlora




Bunden vers (Rim) av ULJO
Läst 402 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2013-05-30 23:06



Bookmark and Share


  Siggesdotter
En ljus och hoppfull dikt
full av framtidstro och kärlek-
Vackert skaldat!
2013-06-06

  © anakreon VIP
Utomordentlig!
Calle
2013-06-04

  Nina.H
En varm dikt om livets
möjligheter.. fint skrivet!
2013-06-04

  ResenärGenomLivet VIP
En mycket vacker dikt...
2013-06-01

  Siggesdotter
Stämningsfullt skrivet om "nya tider"
2013-05-31

    ej medlem längre
Jag hör en melodi när jag läser din härliga text!
2013-05-31

  Angel of love
Fylld med värme!
2013-05-31

  aol
den som släpper sina känslor kan aldrig förlora, så vackertfint skaldat här vännen,
2013-05-30

  Ninananonia VIP
Vackra tider..
2013-05-30

    ej medlem längre
En vacker text med mycket värme och ömhet i.
2013-05-30

  Marianne Räf
En sådan kärleksdikt! :)
Med flera spännande rim.
2013-05-30
  > Nästa text
< Föregående

ULJO
ULJO