Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En sjö i molnen

Har du tänkt på att himlen,

ser olika ut varje kväll,

sa den gamle.

Där ser jag en sjö i molnen...

ser du den?




Övriga genrer av A.F.M
Läst 160 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-05-30 23:51



Bookmark and Share


  © anakreon VIP
En text att drunkna i!
2013-06-01
  > Nästa text
< Föregående

A.F.M