Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Själens djup

Djupt i själen
finns stora och små
oroliga tankar
så svåra att förstå
där ryms grubblerier
och tårarnas gråt
och hur svårt det är
att säga förlåt

Djupt i själen
bärs glädje och sorg
och vackra minnen
ur en blomsterkorg
där finns känslor
och magiska under
ljuvlig atmosfär
för kärleksstunder

Djupt i själen
spelas härlig musik
ett varmt innehåll
några stänk av mystik
där går en ouvertyr
på gammalt vis
smäktande beröring
likt en sann devis

Djupt i själen
når solens varma sken
där står tiden still
på livets teaterscen
glädjen sprids
i samförstånd och frid
för stark och skör
och för evig tid




Bunden vers (Rim) av ULJO
Läst 447 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-05-31 01:40



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Förtjusande poesi finns i själens djup.
2013-06-07

  aol
själen kan aldrig dö den är ju den äger kroppen men skils från den och vandrar vidare till nåt större och ja in i alltet,
2013-06-03

  ResenärGenomLivet VIP
Mycket fint...
2013-06-01

  Nina.H
Du belyser allt i själens kärna på
ett mycket vackert sätt..
2013-06-01

  Siggesdotter
Så fint skaldat om själens djup!
2013-05-31

    Dan Myrbeck
Du skriver väldigt vackert i helt och hållet din egen stil. Ja har lärt mig mycket av dig. Tusen tack!
2013-05-31

  agneta pichler
Måste bara bokmärkas

Så vackert skrivet
2013-05-31

  Marianne Räf
Ur själadjupet finns mycket
poesi att frambringa, sköna
dikter - som denna.
2013-05-31

  Eva Helene VIP
Vackert skriver du om det förborgade.
2013-05-31

    ej medlem längre
Underbar vacker text!
2013-05-31

  Maj-Lis VIP
Mycke vacker och rogivande
2013-05-31

  Angel of love
Underbart vacker!
2013-05-31

  Alva Johnsson VIP
Vacker och rofylld
2013-05-31

  Yrre VIP
:), blir glad av texten!
2013-05-31
  > Nästa text
< Föregående

ULJO
ULJO