Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om det alltid kändes så...


Tankar i väntan: Lösryckta tankar...

Ligger, i sängen,
Tankar, som cirkulerar.
Vänner, och musik,
Det enda, som finner rum, just nu.

(Forever is my name!)

Tankarna, seglar,
Mot lösryckta, öar.
Tankar, på oss,
Tankar, på dem.

(Revolution is my name!)

Gropar, i mitt minne,
Speglar, gårdagens stämning.
Simmandes, på öppet hav,
Finner vi alla, våra krav.

(What is my name!)

Minnen de flödar, genom mitt sinne,
Veckan, som varit.
Sakerna, vi gjorde,
Passion, till varandra.

(Trapped on an island lost at sea!)

Lakan i siden,
Minnen, från natten.
Röda blommor, lyser,
Rörelser, tillsammans.

(Shipwrecked you seem to be...)




Fri vers (Fri form) av Natte_Ravn
Läst 273 gånger
Publicerad 2014-01-20 10:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Natte_Ravn
Natte_Ravn