Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till alla vuxna och alla undomar

Alla sätter upp mål för årets varmare dagar
vi ska bli brunare
lyckligare, lugnare och mer till ro
vi ska andas och njuta av dagen
carpe diem
ta det lugnt och leva ögonblicket.
känna oss vackra i våra bikinis
och låta självförtroendet öka
vara med varenda vän du träffat
sena nätter.

Och jag sörjer för alla dom som kommer bli besvikna.
Alla höga krav
för vi ungdomar är stressade,
uttrycket carpe diem är det sämsta någonsin
och vi kommer aldrig känna oss vackra i vår bikini
inte nu
inte i ungdomens jävla år
för vi ska lida
och vi ska hata våra kroppar tills vi inte orkar det med.

Så jag fokuserar på att allt blir skit, och glädjer mig åt det bra som sker.




Fri vers av altruistisk
Läst 179 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-06-01 22:07



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
ni bör i alla lägen få all positiv uppmärksamhet och bekräftelse ni någonsin behöver, ni bör få göra vad ni vill, få allt ni vill, bortskämmas totalt, ty ni är perfekta på alla vis, oavsett vad ni gör, eller vill

ni är gudinnor
2014-09-30

    ej medlem längre
Snyggt, snyggt och sant. Vad mer kan man säga? Perfekt.
2013-06-02

  Tess74
Kloka ord. Och tyvärr är det lika stressigt för oss "gamlingar" när det gäller våra kroppar och tanken på att ha bikini. Jag håller mig i vassen där ingen ser mig
2013-06-01
  > Nästa text
< Föregående

altruistisk
altruistisk