Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tänker inte va den som är den

jag ska inte säga

att jag är den som är den

för den har jag aldrig vart

är inte heller som den

och jag är absolut inte som den

men den där

den har jag varit som

och den här

påminner lite om mej

och om den jag är

men jag har aldrig vart som den

för jag vill inte vara

den som är den




Fri vers (Fri form) av Galaxhjälte
Läst 164 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-06-03 00:31



Bookmark and Share


  aol
likafullt har vi likheter inom oss, gillas,
2013-06-06

  Solitaire VIP
Klurig!
Ett härligt, ärligt tänk
i en behaglig lästakt
2013-06-03
  > Nästa text
< Föregående

Galaxhjälte
Galaxhjälte