Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är, jag är intet

blixten fäller mina knän

hjärtat stormar
havens stormar

kroppen ligger platt mot marken
vinden tjuter. blodets vågor
kroppen
skakar

rösten lovar; jag är
en
som älskar




Fri vers av vildvin
Läst 207 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-06-03 10:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

vildvin
vildvin