Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lyckligt slut

Du, vill du veta en sak?
Allting har ett lyckligt slut;

Är du inte lycklig nu, så är det inte slutet
~ J




Fri vers av ~ J
Läst 334 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-06-03 15:08



Bookmark and Share


  Yvonne Eriksdotter
Vilken skön tanke...då finns det ju fortfarande hopp....:)
2013-06-11
  > Nästa text
< Föregående

~ J