Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingen smakar så bra som smal känns

Dom säger; " Inget smakar så bra som smal känns"

Jag säger bara det att;
Inget känns så bra som att äta middag med sin familj
en lördagskväll, skratta, äta och känna sig fri
Inget känns så bra som att baka med sina syskon, tjuväta
av degen och av dom små chokladbitarna
Inget känns så bra som att krypa upp i soffan med en
bra bok och en kopp med varm choklad och extra marshmallows
en kylig vinterkväll.

Ibland är det dom små sakerna som är värda att kämpa för.

Du kanske väljer din smalhet, dina revben och din hunger
Jag däremot, jag väljer livet

~ J




Fri vers (Fri form) av ~ J
Läst 336 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-07-19 21:16



Bookmark and Share


    ~ J
Titeln ska förstås vara inget*
alla gör vi misstag
2013-07-20
  > Nästa text
< Föregående

~ J