Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ny början! Eller?

Nytt skol år och jag har precis börjat
Gymnasiet, ny skola och nya vänner.

Klickar bra med klassen och så men ändå,
så fort jag kommer hem är det samma visa.

Här hemma har inget förändrats, samma mor
Och samma far, om det är det jag kan kalla dom.

Och fortfarande somnar jag med mina ögon fyllda
av tårar.

Jag trodde detta skulle vara början på något
Helt nytt, att allt innan var bara en avslutad epok.

Men nu är jag rädd att det kommer bli precis som det var innan

Hemskt.

~J




Fri vers (Fri form) av ~ J
Läst 347 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-08-28 21:35



Bookmark and Share


  aol
ändå min vän förändras livet så sakta, bra att du delar med dej av dina tankar,
2013-08-31
  > Nästa text
< Föregående

~ J